arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Dansk Roulette fra Evolution Gaming

Bedøm Dansk Roulette
Spil i kasinoet

Spil Dansk Roulette for alvor

100% op til 1 000kr Velkomstbonus SPIL NU
Karakteristika ved Dansk Roulette
Udbyder Evolution Gaming
Hus Fordel 2.7%
RTP 97.3%
Variation Europæisk
Bordgrænser 0.5€ - 5 000€
År for udgivelse 2014

Dansk Roulette er en speciel variant der er udviklet og tilbydes af Evolution Gaming. Spilvirksomheden er kendt for at lave skræddersyede løsninger der er tilegnet enkelte lande og lokationer, og Dansk Roulette er ingen undtagelse.

Her får du mulighed for at spille live roulette med en dansk dealer, og du kan derfor roligt spille denne udgave selvom din engelske udtale ikke er helt i top. Samtidig giver det en vis troværdighed at dealeren taler dansk, og ikke et gebrokkent engelsk.

Udover den danske tilpasning er der også en række andre funktioner du som spiller får stillet til rådighed ved denne variant. Der er nemlig live kameraer der viser handlingen helt tæt på, så du kan følge med i hvad dealeren gør til hver en tid, ligesom du kan nyde det rigtige roulettehjul dreje rundt mens du venter på resultatet.

Spilfunktioner

Som nævnt ovenfor er denne variant tilpasset danske spillere, kommer med en live dansk dealer, og kameraer der viser et komplet overblik over alt hvad der sker i studiet hvor roulettehjulet bliver filmet.

Selve regelsættet er en kopi af reglerne fra Europæisk roulette, og selve hjulet er således udstyret med tallene 1-36, samt et grønt nul som vi kender det.

Evolution Gaming har ikke gået på kompromis med kvaliteten heller, og du kan derfor streame live roulette i høj opløsning og fremragende kvalitet så billedet står krystalklart og skarpt.

Samtidig får du som spiller også mulighed for at vælge et klassisk overblik, eller benytte den moderne 3D funktion der giver et anderledes overblik end du måske er vant til.

Selve spillet er designet med moderne æstetik taget i betragtning, og det føles altså nyt og friskt når man placerer sine indsatser gennem software platformen.

 1. Find et ledigt roulette bord med Dansk Roulette varianten og sæt dig ved det
 2. Mens hjulet drejer rundt fortæller dealeren om de nye kolde tal og andre interessante statistikker
 3. Når den igangværende runde er overstået kan du nu placere din indsats
 4. Efter noget tid vil dealeren lukke for indskud, og vil derefter starte roulettehjulet
 5. Runden er slut når kuglen er landet i en af lommerne på hjulet, og derefter bliver eventuelle gevinster overført

Grænser

Væddemål Udbetaling Minimum Maksimum
Et enkelt tal 35:1 0.5 250
To tal 17:1 0.5 500
Tre tal 11:1 0.5 750
Fire tal 8:1 0.5 1 000
Seks tal 5:1 0.5 2 000
Kolonne 2:1 0.5 3 000
Dusin 2:1 0.5 3 000
Lige/ulige 1:1 0.5 5 000
Rød/sort 1:1 0.5 5 000
Høj/Lav 1:1 0.5 5 000

Fordele og Ulemper

Som altid med nye varianter, er det vigtigt at undersøge hvad spillet tilbyder, og om der er nogle særlige ting man bør være opmærksom på. Efter en grundig gennemgang af spillet har vi nedenfor lavet to lister så du hurtigt og nemt kan se de vigtigste aspekter for Dansk Roulette varianten:

Ulemper
 • Det kan være svært at finde et aktivt eller ledigt bord for denne variant
 • Der er ikke specielle bonusser eller funktioner med unikke gevinster eller præmier
 • Stort set kun andre danskere der spiller, hvilket både kan være godt eller dårligt
Fordele
 • Europæisk roulette regler med 97.3% udbetaling til spillerne
 • Dansktalende dealer der hjælper med at holde styr på statistik og historik over tidligere runder
 • Mulighed for små og store indsatser: fra €0.50 til €10.000
 • Live roulette med god stemning og atmosfære
 • Teknisk moderne program der har 3D overblik såvel som klassisk visning af bordet
 • Funktion der viser hvor meget tid du har spillet så du kan holde øje med klokkeslættet

Spillets regler

Varianten der er udviklet af Evolution Gaming benytter grundlæggende regelsættet som vi kender det fra Europæisk Roulette. Det betyder at der er 36 forskellige tal samt et nul på roulettehjulet, og man altså i gennemsnit opnår udbetaling på 97.3%

Rækkefølgen for tallene på roulettehjulet er som følger:

26, 3, 35, 12, 28, 7, 29, 18, 22, 9, 31, 14, 20, 1, 33, 16, 24, 5, 10, 23, 8, 30, 11, 36, 13, 27, 6, 34, 17, 25, 2, 21, 4, 19, 15, 32.

Du har mulighed for at spille på enkelte vindertal, også kaldet straight up bets, nabo rækker, hjørner, rækkefølger såsom 1-18 og 19-36, eller farven rød eller sort. Samtidig har du også mulighed for at følge med i tidligere vindertal og se historikken for foregående runder, hvilket kan hjælpe dig med at udvælge særlige tal der føles “kolde eller varme”.

Siden der kun er ét enkelt nul på roulettehjulet, kan du anvende D'Alembert strategien, James Bond systemet eller endda prøve dig frem med Fibonacci metoden hvis du ønsker det.

For at kunne sætte dig ved bordet skal du have penge på din spillekonto, udover det er der ingen særlige krav. Du placerer dine indskud på det virtuelle bord gennem softwaren, og dealeren kan følge med i spillernes handlinger.

Der er samtidig mulighed for at sætte dine favorit væddemål og indsatser som favoritter, hvilket gør det nemt og hurtigt at spille mange runder med samme indskud, ved blot et par få klik med musen eller på mobilskærmen.

Konklusion

Til danskere der ønsker en live roulette variant og en dansktalende dealer er denne variant det bedste valg på markedet. Det kan mange gange være svært for danske spillere at følge med i hvad den engelsktalende dealer siger, når man også skal holde hovedet koldt og beregne statistik og størrelsen på sin næste indsats.

Samtidig er det positivt at der blot er ét enkelt nul på roulettehjulet, og at man kan benytte progressive strategier og systemer for at følge en afprøvet metode.

Anmeldelsesforfatter Chris Mwangi Chris Mwangi

Chris Mwangi er leder af copywriting-afdelingen hos Roulette77. Han er en passioneret roulettespiller, ved alt om væddemålssystemer, strategier, nogle hemmelige teknikker og alle mulige variationer af dette spil. Bor i øjeblikket på Malta og leder en hær af tekstforfattere og oversættere, og bringer gambling oplysning gennem verden.