arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Monopoly Roulette fra SG Interactive

Bedøm Monopoly Roulette
Spil i kasinoet

Spil for rigtige penge

100% op til 1 000kr Velkomstbonus SPIL NU
Karakteristika ved Monopoly Roulette
Udbyder SG Interactive
Hus Fordel 2.7%
RTP 97.3%
Variation Europæisk
Bordgrænser 0.1€- 500€
År for udgivelse 2015

Elsker du brætspillet Matador, så kan du her opleve en moderne udgave hvor elementer af spillet Monopoly er blevet kombineret med roulette.

Spillet er blevet udviklet af SG Interactive der er en anerkendt og velrenommeret udgiver af pengespil på det internationale marked. Denne variant er derfor sikker at spille, og kommer med en række nutidige funktioner og muligheder for spillerne der med garanti vil sætte pris på denne nytænkende udgave af roulette.

Varianter er en videreudvikling af de klassiske Europæiske regler, og du kan altså hurtigt lære de få forskelle som Monopoly Roulette varianten har at byde på. Den vigtigste forskel fra de klassiske varianter er den ekstra lomme på hjulet der kaldes for "HOT".

Da der i alt er 38 muligheder for kuglen kan man altså sammenligne denne variant med Amerikansk roullet, og det medfører at spillet har en tilbagebetalingsprocent på 94.7%

Spilfunktioner

Selve roulette spillet kører som du kender det fra Europæisk roulette, selvom det på nogle punkter også minder om Amerikansk roulette og andre varianter med 38 tal på hjulet. Dette skyldes den nye funktion på hjulet der giver mulighed for at udløse en bonusrunde.

Hvis du har erfaring med klassiske roulette varianter vil du samtidig også blive præsenteret for et velkendt design og layout hvad angår roulettehjulet og brættet, der er blot tilføjet den såkaldte "HOT" lomme på hjulet, såvel som "Hot Properties" kombinationer på brættet som er med til at gøre denne variant unik.

I ægte Matador-stil er der nemlig et bonusspil der bliver udløst når kuglen lander i "HOT" lommen på hjulet, og hvis du har placeret et væddemål på "Hot Properties" brættet.

 1. Vælg et bord der tilbyder Roulette Monopoly Live varianten og tag plads
 2. Brug softwaren til at få et hurtigt og nemt overblik over dine mange muligheder
 3. Afgiv dit væddemål og vælg hvor meget du ønsker at satse for denne runde
 4. Vent på at alle væddemål bliver afsluttet, og hjulet begynder at dreje rundt
 5. Når hjulet er færdigt med at dreje, og den hvide kugle er landet på et tal eller “HOT” lommen, bliver gevinsterne udbetalt eller bonusrunden påbegyndt

Grænser

Væddemål Udbetaling Minimum Maksimum
Et enkelt tal 35:1 0.1 25
To tal 17:1 0.1 50
Tre tal 11:1 0.1 75
Fire tal 8:1 0.1 100
Seks tal 5:1 0.1 150
Kolonne 2:1 0.1 250
Dusin 2:1 0.1 250
Lige/ulige 1:1 0.1 500
Rød/sort 1:1 0.1 500
Høj/Lav 1:1 0.1 500

Fordele og Ulemper

Matador, eller Monopoly som det kaldes på engelsk er mere end 100 år gammelt, og bliver stadig aktivt spillet over hele verden. Hvis du er en af de mange mennesker der elsker matador kan du her kombinere din kærlighed for brætspillet såvel som blive underholdt og forført af hæsblæsende handling i denne roulette variant. Nedenfor har vi udvalgt de vigtigste fordele og ulemper for varianten, så du let og hurtigt kan finde frem til om dette spil er noget for dig eller ej:

Ulemper
 • Ikke muligt at spille med alle strategier og systemer
 • Kan virke indviklet for nybegyndere
 • Ikke den bedste tilbagebetalingsprocent sammenlignet med andre varianter
Fordele
 • Moderne design med flot grafik og praktiske funktioner
 • Stor rækkevidde på størrelsen af mulige væddemål og indsatser
 • Ekstra "HOT" lomme giver øget spænding
 • Let at lære, spille og mestre
 • Virker på mobiler, tablets og computere
 • Indsatser fra €0.01 og helt op til €500

Spillets regler

Kort sagt kan man opdele denne variant i 2 sektioner. Den første sektion er det normale roulette spil, der fungerer præcis som du kender det fra Europæisk roulette, dog med en ekstra lomme på hjulet - så det i den forstand minder mere om Amerikansk roulette i forhold til chancer og odds.

Du kan altså spille på talkombinationer, rækkefølger, hjørner, enkelte vindertal eller ulige/lige tal, såvel som vælge enten sort eller rød som farve at spille på. Du får samme udbetalingsprocenter som ved de traditionelle varianter.

Men hvor Roulette Monopol live adskiller sig fra de andre varianter er når kuglen lander i lommen der på hjulet kaldes for “HOT”. Det vil aktivere en bonusrunde for dig, hvis du altså vel at mærke også har lagt et væddemål eller en indsats på den såkaldte “Hot Property” del af brættet.

Dette bonusspil giver dig mulighed for at vælge en række kort fra de 18 kort på bordet. Disse kort minder om dem du har i Matador, og er altså en indikation på ejendomme. Når du har valgt de kort du har mulighed for, kan du vælge at betale for resten af kortene på bordet, eller afvise dette tilbud.

Hvis du afviser at købe resten af kortene bliver du vist et nyt sæt kort. Sådan fortsætter bonusrunden til der kun er 2 kort tilbage. Når der kun er 2 kort tilbage på bordet skal du vælge et af kortene og fjerne det. Til sidst får du værdien på det kort som er tilbage på bordet.

Konklusion

Der går ikke mange øjeblikke fra du først åbner spillet til du ser velkendte motiver og temaer der går igen fra Monopoly brætspillet. SG Interactive har valgt at udvikle spillet i det originale brætspils ånd, og man kan derfor placere sine væddemål og indsatser med Monopoly pengesedler i stedet for chips som man kender det fra andre roulette varianter.

Som så mange andre Roulette varianter, er dette spil baseret på klassiske regler men med et moderne strejf af innovation og nye regelsæt. Muligheden for at kunne spille en bonusrunde med Matador som tema giver spillerne nye former for underholdning, såvel som nye chancer for at vinde stort.

Anmeldelsesforfatter Chris Mwangi Chris Mwangi

Chris Mwangi er leder af copywriting-afdelingen hos Roulette77. Han er en passioneret roulettespiller, ved alt om væddemålssystemer, strategier, nogle hemmelige teknikker og alle mulige variationer af dette spil. Bor i øjeblikket på Malta og leder en hær af tekstforfattere og oversættere, og bringer gambling oplysning gennem verden.